top of page

Verzenden & retourneren

Levertijd
Wij streven ernaar om bestellingen op werkdagen, binnen 48 uur op de post te doen. Wij versturen jouw product binnen 3 tot 5 werkdagen in een gewatteerde envelop naar je toe. Deze envelop past door de brievenbus. Hierdoor hoef je niet persé thuis te zijn als jouw bestelling aankomt. Maar we begrijpen natuurlijk dat je met smart wacht op jouw eigen unieke Boterham Portemonnee!

Verzendkosten

Gratis verzending binnen Nederland!

 

Verzenden in tijden van Corona:

Wij wassen onze handen voordat we je pakket inpakken en zullen dit uiteraard alleen doen als wij zelf geen ziekteverschijnselen hebben. Tijdens het inpakken dragen we een mondkapje. Van te voren hebben we de producten die je bestelt hebt ook nog gedesïnfecteerd. Zo doen we ons best om onze producten zo veilig mogelijk bij jou thuis brengen. 

Ophalen

Wilt u het product nog sneller in huis en woont u in de omgeving van Rotterdam? Het is ook mogelijk om de bestellingen op te halen. Maak voor of na de bestelling een ophaalafspraak via halloboterham@gmail.com. Daarna kunt de bestelling ophalen op ons bezoekersadres:

Delftseplein 36 — 3.07

3013 AA Rotterdam
Derde verdieping

 

Retourneren

Bent u niet helemaal tevreden of heeft u toch liever de portemonnee in een andere kleur? Neem binnen 14 dagen contact op via halloboterham@gmail.com om een afspraak te maken voor retournering. 

 

Retour mag zonder opgegeven reden, in orginele staat, binnen 14 dagen. Het bedrag van je bestelling wordt binnen 5 tot 10 dagen teruggestort op je rekening. Je betaalt zelf de verzendkosten van €3,90. Mocht er iets mankeren aan de bestelling neem dan contact met ons op. Zo nodig repareren, of vervangen wij je product.

bottom of page