top of page
Banners totaal_0007_Layer 4.jpg

Color Block

De banner voor de color block collectie kregen wij van Cultuurpodium Perron. De egaal gekleurde blokken vonden we zo mooi bij elkaar dat we daar iets mee moesten doen. In de collectie die daaruit voortgekomen is hebben we de colorblock subtiel verwerkt.

Welke combinatie is jouw favoriet?

Operator.jpg

Operator

Color Block

banner rotterdam perron portemonnee.jpg

Hier zat 

vroeger een deur

Achter deze collectie zit een bijzonder verhaal. Noortje liep met een vriend langs de achterkant van haar studio waar verbouwd leek te worden. Er opende een rolluik en er kwam een man tevoorschijn. Deze man bleek Marc te zijn, één van de oprichters van Cultuurpodium Perron. Met Marc kwam ook deze prachtige geel / zwarte banner te voorschijn. 'Of daar nog iets mee gedaan ging worden'?: Vroeg Noortje. Deze banner mocht niet gelijk mee maar we mochten wel even komen kijken in de kelder. Daar lagen namelijk nog 40 banners en misschien zat er iets voor ons tussen. Wij namen 17 banners mee en de rest is geschiedenis. Of eigenlijk, de toekomst! 

metropolis.jpg

Metropolis

De banner voor deze collectie kregen we van Studio 0. Zij ontwierpen de banner voor Metropolis 2019. Metropolis is een gratis jaarlijks muziekevenement in Rotterdam-Zuid. 

Wij vonden zowel het raster als de woorden interessant. Hier is een bonte collectie uit tevoorschijn gekomen...

De banner voor de Operator collectie kregen wij van Radiostation Operator. Een zelfstandig radiostation dat een platform geeft aan muziekkunstenaars. Wij zagen deze banner hangen en werden geïntrigeerd door het lijnenspel op de donkerblauwe achtergrond. Die rustige esthetiek hebben we gecombineerd met een drukke vrolijke binnenkant. Er gebeurt veel in deze portemonnees!

bottom of page