Privacy Beleid

Privacy Verklaring Boterham010

 

Boterham010, gevestigd aan Delftseplein 36 3013AA Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Persoonsgegevens die Boterham010 bewaart:

Om een bestelling te kunnen plaatsen heb ik verschillende persoonsgegevens van je nodig zoals je voor- en achternaam, adres gegevens  e-mailadres en telefoonnummer. Dit laatste zal alleen gebruikt worden als er iets mis is met je bestelling en ik je niet kan bereiken via het opgegeven e-mail adres. Boterham010 maakt gebruik van de webshopsoftware van Wix en betalingsmethode Stripe. Een software met beveiligde SSL-verbinding die jou persoonsgegevens bewaart en waar alleen ik en mijn provider  toegang tot hebben. Wix slaat overige gegevens zoals IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinde. Deze kan ik overzichtelijk inzien in Google Analytics om mijn webshop en aanbod te verbeteren. Bekijk de privacy verklaring van WIX

 

Het delen van jouw persoonsgegevens met derden

Je gegevens worden alleen gebruikt voor het correct afhandelen van je bestelling en voor administratieve zaken die nodig zijn voor een correcte en complete bedrijfsvoering. Hierdoor kan het voorkomen dat ik de gegevens deel met de volgende partijen:

  • Stripe (payment processor)
    Voor het afhandelen van iDeal en bancontact betalingen maak ik gebruik van het platform van Stripe. Stripe verwerkt verschillende persoonsgegevens om zo de betaling goed af te ronden. Stripe heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Stripe deelt jouw gegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor de dienstverlening. Stripe bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Bekijk de privacy verklaring van Stripe.

  • PostNL (verzenden en logistiek)
    Overige bestellingen worden verzonden via PostNL. Het is daarom nodig om jouw naam, adres en woonplaatsgegevens te delen met PostNL. PostNL gebruikt deze gegevens alleen voor het correct afleveren van jou bestelling. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Bekijk het privacybeleid van PostNL.

  • Facturatie en Boekhouding
    Voor het correct op orde hebben van mijn boekhouding heb ik jouw gegevens nodig. De gegevens zijn alleen voor mijzelf en mijn boekhouder inzichtelijk en worden nergens gedeeld of op een andere plek dan mijn computer bewaard.

Voor de belastingdienst is het verplicht om persoonsgegevens die nodig zijn om een bestelling te plaatsen 7 jaar te bewaren. Jij hebt het recht om jou bewaarde gegevens te kunnen inzien, aanpassen of verwijderen (na bewaarplicht). Wil jij hier gebruik van maken, neem dan contact met mij op via halloboterham@gmail.com

 

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en zal daarom passende maatregelen nemen bij misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en ongewenste openbaarmaking.

Ben jij niet tevreden hoe Boterham010 omgaat met jouw persoonsgegevens dan kan je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, dit kan hier.

 

Gebruik cookies

Bystudiomaas gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die worden gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. De statistische cookies worden opgeslagen om overzicht te houden van het gebruik van de webshop, om zo mijn aanbod en webshop te kunnen verbeteren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Contact- en bedrijfsgegevens:

Noortje Bosma

Website: www.boterham010.com

Adres: Delftseplein 36, 3013 AA, Rotterdam

Telefoonnummer: +31 618366057

E-mail adres: halloboterham@gmail.com

KVK: 61372471

 
0