Kan mijn portemonnee gaan rafelen?


De portemonnees worden zorgvuldig uitgesneden en de zijkanten worden dicht gebrand zodat deze niet gaan rafelen. Ondanks onze zorgvuldige snij en brandtechniek kan het gebeuren dat een portemonnee toch gaat rafelen. Mocht dit toch gebeuren raden wij aan de rafelranden te verwijderen en zelf met een aansteker dit nogmaals te doen. Vind je dit spannend? Vraag dan je pyro manische buurman om hulp. Zorg er wel voor dat hij niet je hele portemonnee in brand steekt.
Hebben jullie die ene kleur nog in een andere variant?


Onze portemonnees zijn allemaal 'one of a kind'. Dit betekent dat er van één soort print vaak maar 1 tot 3 vergelijkbare portemonnees kunnen worden gemaakt. Het kan zijn dat jouw portemonnee er niet meer in een andere variant is. Wil je het echt zeker weten dan mag je ons natuurlijk een mailtje sturen via halloboterham@gmail.com.
Gaan jullie nog meer producten maken dan portemonnees?


Jazeker! Voor nu focussen wij ons op de portemonnees maar er zitten meer ideeën in de pijpleiding. Denk aan toilettassen, paspoorthouders, laptophoezen en etuis.
Ik ben niet helemaal tevreden, kan ik mijn portemonnee terugsturen?


Natuurlijk kan dat! Nog volledig in de orginele staat kan de portemonnee binnen 14 dagen worden aangeboden voor retour. lees hier ons retourbeleid. We zijn ook heel benieuwd waarom je niet tevreden bent. We staan altijd open voor feedback en kansen om onze producten te verbeteren. Laat je het ons weten? Mail naar halloboterham@gmail.com en vertel je verhaal.
Waarom heten jullie Boterham?


De naam Boterham is ontstaan vanuit het willekeurig combineren van letters uit de namen Noortje Bosma en Kayleigh van Oostrom. Het woord Boterham heeft een associatie met geld verdienen door de uitspraken: ‘brood op de plank’ en ‘werken voor je boterham’.
Ik heb de portemonnee morgen nodig, kan ik het ook ophalen?


Wilt u het product nog sneller in huis en woont u in de omgeving van Rotterdam? Het is ook mogelijk om de bestellingen op te halen. Maak voor of na de bestelling een ophaalafspraak via halloboterham@gmail.com. Daarna kunt de bestelling ophalen op ons bezoekersadres: Delftseplein 36 — 3.07 3013 AA Rotterdam
Derde verdieping
Ik zie verschillende prijzen bij de portemonnees staan, waarom is dit?


Het verschil zit in of de portemonnee dubbelzijdig of enkelzijdig is. De enkelzijdig portemonnee is één keer open te slaan en de dubbelzijdige portemonnee twee keer. De dubbelzijdige portemonnee is dus groter.
Doen jullie ook aan maatwerk? (zakelijk)


Dat doen wij zeker! Wij vinden het ontzettend leuk om mee te denken over unieke relatiegeschenken, bedankjes of cadeaus en toveren jullie oude banners graag om geheel naar jullie wens! Mail ons voor de mogelijkheden!

FAQ